Selecteer een pagina

Beauty

 Omdat als je jezelf mooi vind is de wereld kleurrijker en leuker.

Gellak

Mooie nagels, geven een verzorgd uiterlijk, ze geven je de kans om jezelf te laten zien op een subtiele wijze en het is een heerlijk momentje voor jezelf >>

Harsen

wie wil dat nu niet, gladde benen waar je niet naar om hoeft te kijken?
Met harsen haal je ook de kleine haartjes weg en uiteindelijk hoef je maar eens in de 6weken je benen te doen. Je benen zijn gladder en de haarkleur word steeds lichter.

Dreads

Bij Infinido installeren we jou extensions op professionele wijze, begeleiden we je in je dread avontuur en zijn we er voor al je vragen.>>

Vlechten/Braids

boxbraids, braids met verlenging een Elsa vlecht, voor een bruiloft, feestje of de vakantie vlechten zijn altijd leuk en mooi!
Graag helpen wij jou aan de passende look met vlechten! >>

Dominique de Rijk

Ik ben Dominique, geboren in 1985 in het ziekenhuis van Rhenen. Ik heb een broertje, ben opgegroeid in Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem en Wageningen, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8jaar was en ik voelde me vaak anders en onbegrepen. Eerlijkheid, oprechtheid en helpenn zien en voelen zijn altijd belangrijk voor mij. 

In mijn laatste jaar van de hotelschool kreeg ik mijn eerste #burnout, ik moest en zou echter mijn opleiding afronden en in de zomervakantie zou ik uitrusten. Dat vond mijn lichaam ook nodig, #talusluxatie en 2jaar #revalidatie.

Mijn carrière ging vervolgens als een ware zoektocht totdat ik op 27 jarige leeftijd eindelijk naar #Australië ging, dit keer echt. Wat een prachtige reis heb ik hier mogen maken, het heeft mij het masseren gebracht.  

In 2016 herstelde ik van mijn tweede #burn-out, begon ik mijn praktijk door te werken als masseur en zetten mijn praktijk, in coaching en massage op. Inmiddels heb ik opleidingen gevolgd, verdieping gezocht in het lichaam en jou essentie en hoe die twee samen gaan en kan ik jou leren je zelfhelend vermogen te activeren #essentie #authentic #massageveenendaal 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn