Selecteer een pagina

Triggerpoint Therapie

Een zachte effectieve methode waarbij blokkades worden opgeheven en pijn, bewegingsbeperking en krachtverlies worden hersteld

Al lange tijd last van een klacht?

Triggerpoint therapie heeft in al veel gevallen de oplossing gebleken.

 

Triggerpoints zijn verstoringen in de kleine vezels van een spier, door een verstoring in deze kleine vezels kunnen meerdere vezels niet meer goed functioneren en hierdoor ontstaan er harde/pijnlijke bultjes/knopen en beperken de beweging van de hele spier.

Zo’n triggerpoint kan ook op andere plaatsen pijn geven, zo kan een triggerpoint in mijn nek, armklachten geven. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar triggerpoints en de effecten die ze hebben op het functioneren van ons lichaam, alles staat met elkaar in verbinding.

Triggerpoint therapie heeft bij veel onverklaarbare klachten, pijnen en aandoeningen de oplossing gebleken. Zeer effectief bij migraine, carpaal tunnelsyndroom, onverklaarbare hartklachten etc.

Wat men ontdekt heeft in wetenschappelijk onderzoek is uitgeschreven,

Dit boek legt helder uit hoe je deze kan behandelen en welke triggerpoints pijn kunnen geven op welke plekken en welke spieren daarbij gecontroleerd moeten worden. Bij het behandelen van triggerpoints meerdere keren op een dag zullen de klachten uiteindelijk weg blijven. Soms is het echter wel even zoeken naar welke triggerpoint de hoofdoorzaak is, maar de andere behandelen zal zeker verlichting geven.

Ervaringen zijn zeer positief, de behandeling wordt gegeven op basis van de persoonlijke pijnschaal en is hierdoor niet pijnlijk, als jij jezelf dat in ieder geval dus ook gunt 😉 🙂 .

Vanaf een behandeling van 60min (bij de eerste afspraak) is deze behandeling te boeken. In alle massages zal ik deze techniek kunnen toepassen bij het aantreffen van een triggerpoint.

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn