Triggerpoint Therapie

Een zachte effectieve methode waarbij blokkades worden opgeheven en pijn, bewegingsbeperking en krachtverlies worden hersteld

Al lange tijd last van een klacht?

Triggerpoint therapie heeft in al veel gevallen de oplossing gebleken.

 

Triggerpoints zijn verstoringen in de kleine vezels van een spier, door een verstoring in deze kleine vezels kunnen meerdere vezels niet meer goed functioneren en hierdoor ontstaan er harde/pijnlijke bultjes/knopen en beperken de beweging van de hele spier.

Zo’n triggerpoint kan ook op andere plaatsen pijn geven, zo kan een triggerpoint in mijn nek, armklachten geven. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar triggerpoints en de effecten die ze hebben op het functioneren van ons lichaam, alles staat met elkaar in verbinding.

Triggerpoint therapie heeft bij veel onverklaarbare klachten, pijnen en aandoeningen de oplossing gebleken. Zeer effectief bij migraine, carpaal tunnelsyndroom, onverklaarbare hartklachten etc.

Wat men ontdekt heeft in wetenschappelijk onderzoek is uitgeschreven,

Dit boek legt helder uit hoe je deze kan behandelen en welke triggerpoints pijn kunnen geven op welke plekken en welke spieren daarbij gecontroleerd moeten worden. Bij het behandelen van triggerpoints meerdere keren op een dag zullen de klachten uiteindelijk weg blijven. Soms is het echter wel even zoeken naar welke triggerpoint de hoofdoorzaak is, maar de andere behandelen zal zeker verlichting geven.

Ervaringen zijn zeer positief, de behandeling wordt gegeven op basis van de persoonlijke pijnschaal en is hierdoor niet pijnlijk, als jij jezelf dat in ieder geval dus ook gunt 😉 🙂 .

Vanaf een behandeling van 60min (bij de eerste afspraak) is deze behandeling te boeken. In alle massages zal ik deze techniek kunnen toepassen bij het aantreffen van een triggerpoint.

De masseur

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,,

Waarom ben ik Sportzorgmasseur geworden vraagt u zicht wellicht af. In het kort is dat omdat ik goede zorg en advies wil geven!

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden heb ik zelf een stom ongeval gehad. Gevallen met de fiets op de terugweg van het werk. Stom of niet, ik had hierdoor veel kapot gemaakt in mijn enkel (Talus luxatie). Ik ben geopereerd, heb 6 weken gips gehad en 8 weken niet belast, toen begon de revalidatie van 2 jaar. Ik kon al snel weer staan op mijn voet maar lopen was moeilijk, uiteindelijk ben ik na een paar maanden zelfs geswitcht van fysiotherapeut en reisde ik een paar keer per week een half uur om behandeld te worden.

Al mijn inspanningen zijn niet voor niets geweest, ik heb boven alle verwachtingen gescoord en geleerd met de beperking die ik eraan overgehouden heb te leven. Laat mij je helpen om van je klachten af te komen en je zo lekker mogelijk in je vel te laten voelen. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn