Zwangerschapsmassage

Onderzoek heeft aangetoond dat een zwangerschapmassage positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Tijd voor jou en je kindje

 

Zwangerschapsmassage zorg voor een goede doorbloeding waardoor je je fysiek lekkerder voelt en je minder stress ervaart. Het zorgt ervoor dat er meer zuurstof opgenomen wordt in het lichaam en kan daardoor verlichting geven bij bekken, nek en schouderklachten.

 Tijdens je zwangerschap verweken je banden waardoor er instabiliteit kan ontstaan in je gewrichten. Dit kan zich uiten in klachten rondom knieën, heup, rug, voeten en enkels (dit is ook de reden dat sommige vrouwen na de zwangerschap een grotere voetmaat krijgen). De zwangerschapsmassage zal de hiervoor genoemde klachten verlichten. Het hoofd komt helemaal tot rust en de ademhaling wordt verdiept waardoor het lichaam zich kan herstellen en de zwangerschap positiever ervaren kan worden.

De ‘basis’ massage van 45 minuten geeft verlichting van voornamelijk rug, nek, hoofd en schouders.

De ‘normale’ massage van 60 minuten geeft een heerlijke ontspanning waarbij je rug, nek, schouders en armen of benen worden gemasseerd.

De ‘lange’ massage van 90 minuten is uitermate geschikt voor mensen die ervaring hebben met massage en is een weldaad voor het gehele lichaam en de geest.

 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn