Zwangerschapsmassage

Onderzoek heeft aangetoond dat een zwangerschapmassage positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Tijd voor jou en je kindje

 

Zwangerschapsmassage zorg voor een goede doorbloeding waardoor je je fysiek lekkerder voelt en je minder stress ervaart. Het zorgt ervoor dat er meer zuurstof opgenomen wordt in het lichaam en kan daardoor verlichting geven bij bekken, nek en schouderklachten.

 Tijdens je zwangerschap verweken je banden waardoor er instabiliteit kan ontstaan in je gewrichten. Dit kan zich uiten in klachten rondom knieën, heup, rug, voeten en enkels (dit is ook de reden dat sommige vrouwen na de zwangerschap een grotere voetmaat krijgen). De zwangerschapsmassage zal de hiervoor genoemde klachten verlichten. Het hoofd komt helemaal tot rust en de ademhaling wordt verdiept waardoor het lichaam zich kan herstellen en de zwangerschap positiever ervaren kan worden.

De ‘basis’ massage van 45 minuten geeft verlichting van voornamelijk rug, nek, hoofd en schouders.

De ‘normale’ massage van 60 minuten geeft een heerlijke ontspanning waarbij je rug, nek, schouders en armen of benen worden gemasseerd.

De ‘lange’ massage van 90 minuten is uitermate geschikt voor mensen die ervaring hebben met massage en is een weldaad voor het gehele lichaam en de geest.

 

De masseur

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,,

Waarom ben ik Sportzorgmasseur geworden vraagt u zicht wellicht af. In het kort is dat omdat ik goede zorg en advies wil geven!

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden heb ik zelf een stom ongeval gehad. Gevallen met de fiets op de terugweg van het werk. Stom of niet, ik had hierdoor veel kapot gemaakt in mijn enkel (Talus luxatie). Ik ben geopereerd, heb 6 weken gips gehad en 8 weken niet belast, toen begon de revalidatie van 2 jaar. Ik kon al snel weer staan op mijn voet maar lopen was moeilijk, uiteindelijk ben ik na een paar maanden zelfs geswitcht van fysiotherapeut en reisde ik een paar keer per week een half uur om behandeld te worden.

Al mijn inspanningen zijn niet voor niets geweest, ik heb boven alle verwachtingen gescoord en geleerd met de beperking die ik eraan overgehouden heb te leven. Laat mij je helpen om van je klachten af te komen en je zo lekker mogelijk in je vel te laten voelen. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn