Zwangerschapsmassage

Onderzoek heeft aangetoond dat een zwangerschapmassage positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Tijd voor jou en je kindje

 

Zwangerschapsmassage zorg voor een goede doorbloeding waardoor je je fysiek lekkerder voelt en je minder stress ervaart. Het zorgt ervoor dat er meer zuurstof opgenomen wordt in het lichaam en kan daardoor verlichting geven bij bekken, nek en schouderklachten.

 Tijdens je zwangerschap verweken je banden waardoor er instabiliteit kan ontstaan in je gewrichten. Dit kan zich uiten in klachten rondom knieën, heup, rug, voeten en enkels (dit is ook de reden dat sommige vrouwen na de zwangerschap een grotere voetmaat krijgen). De zwangerschapsmassage zal de hiervoor genoemde klachten verlichten. Het hoofd komt helemaal tot rust en de ademhaling wordt verdiept waardoor het lichaam zich kan herstellen en de zwangerschap positiever ervaren kan worden.

De ‘basis’ massage van 45 minuten geeft verlichting van voornamelijk rug, nek, hoofd en schouders.

De ‘normale’ massage van 60 minuten geeft een heerlijke ontspanning waarbij je rug, nek, schouders en armen of benen worden gemasseerd.

De ‘lange’ massage van 90 minuten is uitermate geschikt voor mensen die ervaring hebben met massage en is een weldaad voor het gehele lichaam en de geest.

 

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,

Een aantal jaren geleden ben ik voor mijzelf begonnen als masseur. Het masseren van mensen heeft mij altijd getrokken en ik was dan ook geregeld die collega die achter iemand stond de nek en schouders los te maken.

Voor mij is er niets mooiers dan jou te laten voelen wat je lijf je te vertellen heeft en te helpen die verbinding te maken. Ik heb besloten dit uit te gaan breiden en mijn verlof is een mooie start om samen te werken met andere masseurs en therapeuten.

Mijn essentie is om jou te ondersteunen en te helpen voelen, wat heb ik nodig, wie ben ik en hoe ben ik werkelijk mijzelf in deze wereld.

Hoi allemaal! Ik ben Suus, moeder van drie kindjes en woon in Ede.

Masseren in een van mijn grootste hobby's, waar ik mijn werk van heb mogen maken! Ik vind het bijzonder om te zien hoe het lichaam gebouwd is, hoe alle onderdelen met elkaar samenwerken, hoe de spieren lopen en hoe ze het lichaam kunnen laten bewegen
Daarnaast is masseren voor mij even een rustmoment vinden in ons toch al drukke leven, even aarden. Even niks moeten.

Het bijzondere van masseren vind ik hoe fijn het is dat je mensen kan helpen. Helpen bij het verminderen van hun (pijn)klachten, helpen te ontspannen en beter in hun vel te laten voelen. En dat eigenlijk allemaal met 'simpele' handgrepen.

Heb je klachten of ben je gewoon toe aan een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf maak dan snel een afspraak.
Tot snel!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn