Selecteer een pagina

Is your body holding you back?

Ik help jou je lichaam herstellen, dan ga jij je dromen achterna

I am the one you go to when you want real healing

Ik sta voor transformatie van lichaam, geest en leven.

Samen werken we aan jouw fysieke gezondheid. Door alles weer met het juiste te verbinden.

Andere zeggen

Wauw en dit in 30min bellen.

Ik dacht echt dat ik ermee moest leren leven en voel nu al dat er meer mogelijk is.

Ik heb veel minder klachten en herken opkomende pijn sneller.
Ik kan nu aan de slag met wat ik nodig heb en zorgen dat de pijn weer weg kan gaan.

Hoe zou je mij als coach omschrijven?
Je bent rustig en begripvol, weet waar je het over hebt en bent duidelijk en geeft duidelijke inzichten.

De sessies waren erg waardevol. Ik heb inzicht gekregen in rust en hectiek van de dagelijkse dingen.. Verbinding met lichaam en geest is iets wat ik in de sessies zeker heb meegekergen van je. Ben mij bewust geworden van de klachten en hoe ik die kan verhelpen.

De sessies hebben me veel inzicht en duidelijkheid gegeven, ik raad dit zeker aan, vooral aan drukke mama’s die de ballen hoog moeten houden.

Ik wil je hiervoor bedanken

Dominique de Rijk

Ik ben Dominique, geboren in 1985 in het ziekenhuis van Rhenen. Ik heb een broertje, ben opgegroeid in Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem en Wageningen, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8jaar was en ik voelde me vaak anders en onbegrepen. Eerlijkheid, oprechtheid en helpenn zien en voelen zijn altijd belangrijk voor mij. 

In mijn laatste jaar van de hotelschool kreeg ik mijn eerste #burnout, ik moest en zou echter mijn opleiding afronden en in de zomervakantie zou ik uitrusten. Dat vond mijn lichaam ook nodig, #talusluxatie en 2jaar #revalidatie.

Mijn carrière ging vervolgens als een ware zoektocht totdat ik op 27 jarige leeftijd eindelijk naar #Australië ging, dit keer echt. Wat een prachtige reis heb ik hier mogen maken, het heeft mij het masseren gebracht.  

In 2016 herstelde ik van mijn tweede #burn-out, begon ik mijn praktijk door te werken als masseur en zetten mijn praktijk, in coaching en massage op. Inmiddels heb ik opleidingen gevolgd, verdieping gezocht in het lichaam en jou essentie en hoe die twee samen gaan en kan ik jou leren je zelfhelend vermogen te activeren #essentie #authentic #massageveenendaal 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn