Sportmassage

Een massage gericht op de spieren en banden, waarbij er ontspannend of activerend gewerkt word. Ideaal voor het bereiken van een gezond (sport)lichaam.

Is uw lichaam uit balans?

Sportmassage is gericht op de spieren, banden en pezen om de balans terug te krijgen in het lichaam.

Doordat deze herstellende massage vooral gericht is op de spieren voelt deze steviger aan. Deze massage heeft dan ook een diepgaande werking. 

Vooraf aan deze massage zal het lichaam te allen tijde geïnspecteerd worden om te kunnen vaststellen of er disbalans is en wat de stand van het lichaam is. 

De massage kan in twee vormen gegeven worden: stimulerend of sederend. 

De stimulerende massage wordt gebruikt om de spieren te activeren. Deze massagevorm is hierdoor uitstekend te geven voorafgaand aan een ‘sport’ prestatie. 

De sederende massage is een ontspannende vorm waarbij er vocht afdrijvend en herstel bevorderend te werk gegaan wordt. Deze massage wordt daarom vaak na het sporten en tussentijds toegepast. 

Afhankelijk van de reden van uw bezoek en de stand van uw lichaam zal een van deze twee al dan niet in een combinatie worden toegepast.

Sportdoel bereiken

 Revalideren en herstellen zijn niet zo verschillend van een sportprestatie doel, je doel bereik je altijd door inzet en de juiste hulp. Ik had dit nooit kunnen bereiken als ik niet had doorgezet, maar ook niet als ik niet was blijven zoeken naar de juiste hulpmiddelen en vooral de juiste mensen om mij hierbij te begeleiden. Naast het fysieke resultaat, weer kunnen hockeyen, hardlopen en dansen kan ik hierdoor als geen ander begrijpen wat goede begeleiding betekent in de breedste zin van het woord.

Blessure (preventie)

Of uw doel nou is om Topsporter te worden of om net als ik te revalideren / te herstellen van een blessure of dat u gewoon op een gezonde en verantwoorde wijze wenst te sporten en met uw eigen lichaam om wenst te gaan, Infinido is er voor het gezond en fit houden van de banden en spieren van elk mens hoe groot of klein de uitdaging

 

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,

Een aantal jaren geleden ben ik voor mijzelf begonnen als masseur. Het masseren van mensen heeft mij altijd getrokken en ik was dan ook geregeld die collega die achter iemand stond de nek en schouders los te maken.

Voor mij is er niets mooiers dan jou te laten voelen wat je lijf je te vertellen heeft en te helpen die verbinding te maken. Ik heb besloten dit uit te gaan breiden en mijn verlof is een mooie start om samen te werken met andere masseurs en therapeuten.

Mijn essentie is om jou te ondersteunen en te helpen voelen, wat heb ik nodig, wie ben ik en hoe ben ik werkelijk mijzelf in deze wereld.

Hoi allemaal! Ik ben Suus, moeder van drie kindjes en woon in Ede.

Masseren in een van mijn grootste hobby's, waar ik mijn werk van heb mogen maken! Ik vind het bijzonder om te zien hoe het lichaam gebouwd is, hoe alle onderdelen met elkaar samenwerken, hoe de spieren lopen en hoe ze het lichaam kunnen laten bewegen
Daarnaast is masseren voor mij even een rustmoment vinden in ons toch al drukke leven, even aarden. Even niks moeten.

Het bijzondere van masseren vind ik hoe fijn het is dat je mensen kan helpen. Helpen bij het verminderen van hun (pijn)klachten, helpen te ontspannen en beter in hun vel te laten voelen. En dat eigenlijk allemaal met 'simpele' handgrepen.

Heb je klachten of ben je gewoon toe aan een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf maak dan snel een afspraak.
Tot snel!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn