Selecteer een pagina

Sportmassage

Een massage gericht op de spieren en banden, waarbij er ontspannend of activerend gewerkt word. Ideaal voor het bereiken van een gezond (sport)lichaam.

Is uw lichaam uit balans?

Sportmassage is gericht op de spieren, banden en pezen om de balans terug te krijgen in het lichaam.

Doordat deze herstellende massage vooral gericht is op de spieren voelt deze steviger aan. Deze massage heeft dan ook een diepgaande werking. 

Vooraf aan deze massage zal het lichaam te allen tijde geïnspecteerd worden om te kunnen vaststellen of er disbalans is en wat de stand van het lichaam is. 

De massage kan in twee vormen gegeven worden: stimulerend of sederend. 

De stimulerende massage wordt gebruikt om de spieren te activeren. Deze massagevorm is hierdoor uitstekend te geven voorafgaand aan een ‘sport’ prestatie. 

De sederende massage is een ontspannende vorm waarbij er vocht afdrijvend en herstel bevorderend te werk gegaan wordt. Deze massage wordt daarom vaak na het sporten en tussentijds toegepast. 

Afhankelijk van de reden van uw bezoek en de stand van uw lichaam zal een van deze twee al dan niet in een combinatie worden toegepast.

Sportdoel bereiken

 Revalideren en herstellen zijn niet zo verschillend van een sportprestatie doel, je doel bereik je altijd door inzet en de juiste hulp. Ik had dit nooit kunnen bereiken als ik niet had doorgezet, maar ook niet als ik niet was blijven zoeken naar de juiste hulpmiddelen en vooral de juiste mensen om mij hierbij te begeleiden. Naast het fysieke resultaat, weer kunnen hockeyen, hardlopen en dansen kan ik hierdoor als geen ander begrijpen wat goede begeleiding betekent in de breedste zin van het woord.

Blessure (preventie)

Of uw doel nou is om Topsporter te worden of om net als ik te revalideren / te herstellen van een blessure of dat u gewoon op een gezonde en verantwoorde wijze wenst te sporten en met uw eigen lichaam om wenst te gaan, Infinido is er voor het gezond en fit houden van de banden en spieren van elk mens hoe groot of klein de uitdaging

 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn