Sportmassage

Een massage gericht op de spieren en banden, waarbij er ontspannend of activerend gewerkt word. Ideaal voor het bereiken van een gezond (sport)lichaam.

Is uw lichaam uit balans?

Sportmassage is gericht op de spieren, banden en pezen om de balans terug te krijgen in het lichaam.

Doordat deze herstellende massage vooral gericht is op de spieren voelt deze steviger aan. Deze massage heeft dan ook een diepgaande werking. 

Vooraf aan deze massage zal het lichaam te allen tijde geïnspecteerd worden om te kunnen vaststellen of er disbalans is en wat de stand van het lichaam is. 

De massage kan in twee vormen gegeven worden: stimulerend of sederend. 

De stimulerende massage wordt gebruikt om de spieren te activeren. Deze massagevorm is hierdoor uitstekend te geven voorafgaand aan een ‘sport’ prestatie. 

De sederende massage is een ontspannende vorm waarbij er vocht afdrijvend en herstel bevorderend te werk gegaan wordt. Deze massage wordt daarom vaak na het sporten en tussentijds toegepast. 

Afhankelijk van de reden van uw bezoek en de stand van uw lichaam zal een van deze twee al dan niet in een combinatie worden toegepast.

Sportdoel bereiken

 Revalideren en herstellen zijn niet zo verschillend van een sportprestatie doel, je doel bereik je altijd door inzet en de juiste hulp. Ik had dit nooit kunnen bereiken als ik niet had doorgezet, maar ook niet als ik niet was blijven zoeken naar de juiste hulpmiddelen en vooral de juiste mensen om mij hierbij te begeleiden. Naast het fysieke resultaat, weer kunnen hockeyen, hardlopen en dansen kan ik hierdoor als geen ander begrijpen wat goede begeleiding betekent in de breedste zin van het woord.

Blessure (preventie)

Of uw doel nou is om Topsporter te worden of om net als ik te revalideren / te herstellen van een blessure of dat u gewoon op een gezonde en verantwoorde wijze wenst te sporten en met uw eigen lichaam om wenst te gaan, Infinido is er voor het gezond en fit houden van de banden en spieren van elk mens hoe groot of klein de uitdaging

 

De masseur

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,,

Waarom ben ik Sportzorgmasseur geworden vraagt u zicht wellicht af. In het kort is dat omdat ik goede zorg en advies wil geven!

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden heb ik zelf een stom ongeval gehad. Gevallen met de fiets op de terugweg van het werk. Stom of niet, ik had hierdoor veel kapot gemaakt in mijn enkel (Talus luxatie). Ik ben geopereerd, heb 6 weken gips gehad en 8 weken niet belast, toen begon de revalidatie van 2 jaar. Ik kon al snel weer staan op mijn voet maar lopen was moeilijk, uiteindelijk ben ik na een paar maanden zelfs geswitcht van fysiotherapeut en reisde ik een paar keer per week een half uur om behandeld te worden.

Al mijn inspanningen zijn niet voor niets geweest, ik heb boven alle verwachtingen gescoord en geleerd met de beperking die ik eraan overgehouden heb te leven. Laat mij je helpen om van je klachten af te komen en je zo lekker mogelijk in je vel te laten voelen. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn