Kinesiotape 

Medical tape, ondersteund het lichaam waar het verzwakt is en stimuleert om de verzwakking op te heffen. 

Sterker lichaam

Medical tape kan voor heel veel beperkingen een geweldig hulpmiddel/oplossing zijn.

Zo wordt medical tape toegepast bij een blessure om een beperking te creeeren waardoor aangedaan weefsel beschermd word.
Of om beschadigd weefsel ruimte te geven om te herstellen
Maar kan het ook gebruikt worden om houding correctie uit te voeren of bij Hooikoorts meer ademruimte te hebben.

Dit is een korte samenvatting van de toepassingen van Kinesio tape, of te wel Medical tape. 

Het juist aanbrengen is echter een kunst en vraagt kennis van de Anatomie en de verschillende plaktechnieken.

Bij infinido word deze tape (altijd in overleg) vaak toegepast in combinatie met een massage/behandeling. Omdat het bijdraagt aan een langer effect van de massage.

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,

Een aantal jaren geleden ben ik voor mijzelf begonnen als masseur. Het masseren van mensen heeft mij altijd getrokken en ik was dan ook geregeld die collega die achter iemand stond de nek en schouders los te maken.

Voor mij is er niets mooiers dan jou te laten voelen wat je lijf je te vertellen heeft en te helpen die verbinding te maken. Ik heb besloten dit uit te gaan breiden en mijn verlof is een mooie start om samen te werken met andere masseurs en therapeuten.

Mijn essentie is om jou te ondersteunen en te helpen voelen, wat heb ik nodig, wie ben ik en hoe ben ik werkelijk mijzelf in deze wereld.

Hoi allemaal! Ik ben Suus, moeder van drie kindjes en woon in Ede.

Masseren in een van mijn grootste hobby's, waar ik mijn werk van heb mogen maken! Ik vind het bijzonder om te zien hoe het lichaam gebouwd is, hoe alle onderdelen met elkaar samenwerken, hoe de spieren lopen en hoe ze het lichaam kunnen laten bewegen
Daarnaast is masseren voor mij even een rustmoment vinden in ons toch al drukke leven, even aarden. Even niks moeten.

Het bijzondere van masseren vind ik hoe fijn het is dat je mensen kan helpen. Helpen bij het verminderen van hun (pijn)klachten, helpen te ontspannen en beter in hun vel te laten voelen. En dat eigenlijk allemaal met 'simpele' handgrepen.

Heb je klachten of ben je gewoon toe aan een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf maak dan snel een afspraak.
Tot snel!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn