Kinesiotape 

Medical tape, ondersteund het lichaam waar het verzwakt is en stimuleert om de verzwakking op te heffen. 

Sterker lichaam

Medical tape kan voor heel veel beperkingen een geweldig hulpmiddel/oplossing zijn.

Zo wordt medical tape toegepast bij een blessure om een beperking te creeeren waardoor aangedaan weefsel beschermd word.
Of om beschadigd weefsel ruimte te geven om te herstellen
Maar kan het ook gebruikt worden om houding correctie uit te voeren of bij Hooikoorts meer ademruimte te hebben.

Dit is een korte samenvatting van de toepassingen van Kinesio tape, of te wel Medical tape. 

Het juist aanbrengen is echter een kunst en vraagt kennis van de Anatomie en de verschillende plaktechnieken.

Bij infinido word deze tape (altijd in overleg) vaak toegepast in combinatie met een massage/behandeling. Omdat het bijdraagt aan een langer effect van de massage.

De masseur

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,,

Waarom ben ik Sportzorgmasseur geworden vraagt u zicht wellicht af. In het kort is dat omdat ik goede zorg en advies wil geven!

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden heb ik zelf een stom ongeval gehad. Gevallen met de fiets op de terugweg van het werk. Stom of niet, ik had hierdoor veel kapot gemaakt in mijn enkel (Talus luxatie). Ik ben geopereerd, heb 6 weken gips gehad en 8 weken niet belast, toen begon de revalidatie van 2 jaar. Ik kon al snel weer staan op mijn voet maar lopen was moeilijk, uiteindelijk ben ik na een paar maanden zelfs geswitcht van fysiotherapeut en reisde ik een paar keer per week een half uur om behandeld te worden.

Al mijn inspanningen zijn niet voor niets geweest, ik heb boven alle verwachtingen gescoord en geleerd met de beperking die ik eraan overgehouden heb te leven. Laat mij je helpen om van je klachten af te komen en je zo lekker mogelijk in je vel te laten voelen. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn