Selecteer een pagina

You feel like you are running in circles?

Ik help jou je pad helder te krijgen zodat jij door kan gaan

I am not just a masseuse

Wij werken vaak hard voor onze doelen, doen innerlijk werk, sporten en zijn altijd bezig. Door dit te combineren met elkaar vinden we een balans, die grounded is en als fundament functioneert.

Tijdens mijn sessies maak ik naast mijn vermogen om in te voelen, ook gebruik van

Coaching

Sessies waarbij ik als spaceholder voor jou ruimte creëer om de antwoorden te krijgen die jou verder gaan helpen. Tijdens de sessies ben ik er voor jou, luister ik, deel ik wat jou helpt inzicht te krijgen en spiegel ik wat gezien en gehoord mag worden

Reiki

Universele energie, energie van de bron/source waarmee wij lichaam en aura healen, opladen en weer laten stromen. Bij een Reiki behandeling lig je op een heerlijke warme tafel en lekker ingepakt, veilig en klaar om op een reis van oplading en ontspanning te gaan. Het ontvangen van reiki is voor iedereen een andere ervaring en van te voren weet je nooit precies wat er aandacht of energie nodig heeft, dit word tijdens de behandeling eigenlijk altijd duidelijk

Meditatie

Er zijn vele vormen, redenen en uitvoeringen van meditatie. Zo kan ik tijdens een massage jou meenemen in een meditatie om een diepere healing te bereiken. Maar kan je ook een geleide/stilte meditatie doen om antwoorden en inzichten te krijgen in bepaalde situaties en vraagstukken.

harsen, gladde benen

Essential Oils

Essentiële oliën zijn stoffen die aangemaakt worden in aromatische planten die zowel vluchtig (ze verdampen) als in olie oplosbaar kunnen zijn (gemakkelijk mengbaar met olien en vetten).

Essentiële oliën hebben een krachtige werking en veel van de oliën worden al eeuwen gebruikt. Rond 1900 zijn essentiele olien opnieuw erkend om hun therapeutische en medicinale eigenschappen. Aromatherapie en zuivere, essentiele olien met therapeutische graad werken opnieuw aan het algemeen publiek geïntroduceerd.

Essentiële Oliën

Dominique de Rijk

Ik ben Dominique, geboren in 1985 in het ziekenhuis van Rhenen. Ik heb een broertje, ben opgegroeid in Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem en Wageningen, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8jaar was en ik voelde me vaak anders en onbegrepen. Eerlijkheid, oprechtheid en helpenn zien en voelen zijn altijd belangrijk voor mij. 

In mijn laatste jaar van de hotelschool kreeg ik mijn eerste #burnout, ik moest en zou echter mijn opleiding afronden en in de zomervakantie zou ik uitrusten. Dat vond mijn lichaam ook nodig, #talusluxatie en 2jaar #revalidatie.

Mijn carrière ging vervolgens als een ware zoektocht totdat ik op 27 jarige leeftijd eindelijk naar #Australië ging, dit keer echt. Wat een prachtige reis heb ik hier mogen maken, het heeft mij het masseren gebracht.  

In 2016 herstelde ik van mijn tweede #burn-out, begon ik mijn praktijk door te werken als masseur en zetten mijn praktijk, in coaching en massage op. Inmiddels heb ik opleidingen gevolgd, verdieping gezocht in het lichaam en jou essentie en hoe die twee samen gaan en kan ik jou leren je zelfhelend vermogen te activeren #essentie #authentic #massageveenendaal 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn