Ontspanningsmassage

Neem even de tijd voor jezelf

Puur tijd voor jezelf

Tijdens de ontspanningsmassage zorgen we voor echt even tijd voor lichaam en geest.

Het woord zegt het al, even helemaal ontspannen, weg uit de hectiek van werken, huishouden, familie, vrienden en alle verplichtingen. Puur alleen even tijd en aandacht voor jou en je lichaam, zodat de gedachtes even niet nodig zijn.

De aanraking tijdens de massage zorgt ervoor dat het makkelijker is om de hectiek van het leven even buiten te laten en even tijd voor jezelf te hebben. Ontspanningsmassage is hierdoor dan ook echt gericht op jou, je lichaam en weer voelen wat je lichaam te vertellen heeft.

 

De masseur

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,,

Waarom ben ik Sportzorgmasseur geworden vraagt u zicht wellicht af. In het kort is dat omdat ik goede zorg en advies wil geven!

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden heb ik zelf een stom ongeval gehad. Gevallen met de fiets op de terugweg van het werk. Stom of niet, ik had hierdoor veel kapot gemaakt in mijn enkel (Talus luxatie). Ik ben geopereerd, heb 6 weken gips gehad en 8 weken niet belast, toen begon de revalidatie van 2 jaar. Ik kon al snel weer staan op mijn voet maar lopen was moeilijk, uiteindelijk ben ik na een paar maanden zelfs geswitcht van fysiotherapeut en reisde ik een paar keer per week een half uur om behandeld te worden.

Al mijn inspanningen zijn niet voor niets geweest, ik heb boven alle verwachtingen gescoord en geleerd met de beperking die ik eraan overgehouden heb te leven. Laat mij je helpen om van je klachten af te komen en je zo lekker mogelijk in je vel te laten voelen. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn