Selecteer een pagina

Coachingspakketten

Waarin we aan de slag gaan met hoe jij jou leven kan gaan vullen voor jou. En jij jou kracht gaat pakken en altijd tijd hebt voor jezelf en jou behoeften. Dat jij gaat doen wat jou gelukkig maakt en happy, free and save voelt.

Even tijd voor jezelf

We combineren massage en coaching en je ontvangt een Tuning inn voor thuis. We gaan 2 maanden/10weken samen aan de slag met jou essentie en levensgeluk. Elke maandagochtend stuur je mij je vragen per mail zodat ik je kan helpen. 

Na afloop krijg je je persoonlijke massage olie mee naar huis.

 

 

Extra tijd voor jezelf


Om de week komen we samen voor een coach gesprek, massage of healing. Je ontvangt een Tuning inn voor thuis. we gaan 4 maanden/18 weken aan de slag met jou essentie en levensgeluk. In deze tijd zetten we het fundament waarop jij zelf verder kan bouwen.

Elke maandag stuur je mij je intentie document en vragen en op vrijdag stuur je mij hoe de week verlopen is en waar je tegen aan loopt. 

Na afloop krijg je je persoonlijke massage olie mee naar huis

Maximale tijd voor jezelf


Elke dag kan je mij appen met vragen en delen wat er in jou leven afspeelt, waar je tegen aan loopt en wat je wilt afstemmen.

We werken aan jou ease, joy and glory. Om de week heb je een coachsessie, massage, healing die aansluit bij wat jij nodig hebt op dat moment. waarin de verbinding met jou bron/jou lichaam en jou ease, joy and glory gevoed word. Thuis ga je aan de slag met journallen, intenties zetten en ervaren wat dat doet, je krijg een tuning inn om je hierbij te helpen.

Na afloop krijg je je persoonlijke massage olie afgestemd op jou en jouw proces mee naar huis. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn