Massage op de zaak

Onderzoek toont aan dat een stoelmassage niet alleen iets is waar medewerkers naar uitkijken, het zorgt ook werkelijk voor 80% minder ziekmeldingen.

Houd uw medewerkers fysiek en mentaal fit.

Onderzoek toont aan dat een stoelmassage niet alleen iets is waar medewerkers naar uitkijken, het zorgt ook werkelijk voor 80% minder ziekmeldingen.

Stoelmassage is een massage waar we door middel van drukpunten het lichaam weer resetten/herstellen, zodat de werknemer weer met nieuwe energie en met plezier de rest van zijn werkdag afmaakt.

Je houdt je kleding aan en dat maakt deze massage laagdrempelig. Een stoelmassage duurt ca. 15 tot 20 minuten.

Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die:

  1. Veel achter de computer werken
  2. Onder hoge werkdruk/prestatiedruk werken
  3. Veel in dezelfde houding zitten
  4. Lichamelijk zwaar werk doen

De massage richt zich op de nek, rug en schouders.

Ontspant de spieren die het meest te lijden hebben onder bovengenoemde punten.

De masseur

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,,

Waarom ben ik Sportzorgmasseur geworden vraagt u zicht wellicht af. In het kort is dat omdat ik goede zorg en advies wil geven!

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden heb ik zelf een stom ongeval gehad. Gevallen met de fiets op de terugweg van het werk. Stom of niet, ik had hierdoor veel kapot gemaakt in mijn enkel (Talus luxatie). Ik ben geopereerd, heb 6 weken gips gehad en 8 weken niet belast, toen begon de revalidatie van 2 jaar. Ik kon al snel weer staan op mijn voet maar lopen was moeilijk, uiteindelijk ben ik na een paar maanden zelfs geswitcht van fysiotherapeut en reisde ik een paar keer per week een half uur om behandeld te worden.

Al mijn inspanningen zijn niet voor niets geweest, ik heb boven alle verwachtingen gescoord en geleerd met de beperking die ik eraan overgehouden heb te leven. Laat mij je helpen om van je klachten af te komen en je zo lekker mogelijk in je vel te laten voelen. 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn