Massage op de zaak

Onderzoek toont aan dat een stoelmassage niet alleen iets is waar medewerkers naar uitkijken, het zorgt ook werkelijk voor 80% minder ziekmeldingen.

Houd uw medewerkers fysiek en mentaal fit.

Onderzoek toont aan dat een stoelmassage niet alleen iets is waar medewerkers naar uitkijken, het zorgt ook werkelijk voor 80% minder ziekmeldingen.

Stoelmassage is een massage waar we door middel van drukpunten het lichaam weer resetten/herstellen, zodat de werknemer weer met nieuwe energie en met plezier de rest van zijn werkdag afmaakt.

Je houdt je kleding aan en dat maakt deze massage laagdrempelig. Een stoelmassage duurt ca. 15 tot 20 minuten.

Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die:

  1. Veel achter de computer werken
  2. Onder hoge werkdruk/prestatiedruk werken
  3. Veel in dezelfde houding zitten
  4. Lichamelijk zwaar werk doen

De massage richt zich op de nek, rug en schouders.

Ontspant de spieren die het meest te lijden hebben onder bovengenoemde punten.

 Hoi Ik ben Dominique geboren en getogen in Veenendaal,

Een aantal jaren geleden ben ik voor mijzelf begonnen als masseur. Het masseren van mensen heeft mij altijd getrokken en ik was dan ook geregeld die collega die achter iemand stond de nek en schouders los te maken.

Voor mij is er niets mooiers dan jou te laten voelen wat je lijf je te vertellen heeft en te helpen die verbinding te maken. Ik heb besloten dit uit te gaan breiden en mijn verlof is een mooie start om samen te werken met andere masseurs en therapeuten.

Mijn essentie is om jou te ondersteunen en te helpen voelen, wat heb ik nodig, wie ben ik en hoe ben ik werkelijk mijzelf in deze wereld.

Hoi allemaal! Ik ben Suus, moeder van drie kindjes en woon in Ede.

Masseren in een van mijn grootste hobby's, waar ik mijn werk van heb mogen maken! Ik vind het bijzonder om te zien hoe het lichaam gebouwd is, hoe alle onderdelen met elkaar samenwerken, hoe de spieren lopen en hoe ze het lichaam kunnen laten bewegen
Daarnaast is masseren voor mij even een rustmoment vinden in ons toch al drukke leven, even aarden. Even niks moeten.

Het bijzondere van masseren vind ik hoe fijn het is dat je mensen kan helpen. Helpen bij het verminderen van hun (pijn)klachten, helpen te ontspannen en beter in hun vel te laten voelen. En dat eigenlijk allemaal met 'simpele' handgrepen.

Heb je klachten of ben je gewoon toe aan een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf maak dan snel een afspraak.
Tot snel!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn