Selecteer een pagina

23-3-2020 update: Inmiddels zijn de richtlijnen vanuit de branche organisatie aangescherpt en kan ik het met pijn in mijn hart niet langer open blijven. Uiteraard blijf ik beschikbaar voor telefonisch advies en zal ik ook binnenkort vlogs maken op instagram en facebook met zelf massage adviezen. Stay strong, stay at home.

Massages blijven mogelijk bij Infinido in Veenendaal, ondanks de crisis rondom het
Corona virus blijven wij voor alsnog gewoon open.

Praktisch gezien, zal ik zorgen voor strengere hygiëne en volg ik het advies van de NGS in deze, dus masseer ik niet als je verkouden bent.

Mijn gevoel in deze zaak wil ik ook graag met jullie delen want ik bemerk dat ik het een hele lastige situatie vind. Ik vind vitaliteit, gezondheid en jullie als personen heel belangrijk, dat is een van de redenen dat ik doe wat ik doe. Daarom wil ik natuurlijk niet onnodig verspreider zijn. Maar dan komt het, ik krijg voor mijn gevoel geen informatie waaruit ik zelf kan kiezen wat belangrijk is, verstandig is of noodzakelijk. De cijfers, die gedeeld worden tonen voor mij aan dat het allemaal nog wel mee valt, tenslotte is een gewone griepgolf voor alsnog minstens zo schadelijk en die vind elk jaar plaats…

De berichtgeving in de media vind ik op angst zaaien gericht, hier houd ik niet van, ik word tenslotte niet graag opgejaagd (maar wie wel?). Maar kennissen uit de zorg in mijn omgeving geven dan tenslotte aan dat het heel ernstig is, maar wat maakt het dan zo ernstig? Die vraag krijg ik nog niet echt beantwoord of geeft mij nog niet het gevoel dat sluiten echt noodzakelijk is.

Dit schrijvende krijg ik dit filmpje binnen van de NOS, deze wil ik graag met jullie delen. https://www.instagram.com/p/B9tW6NCBgXq/
Fijn is dat het laat zien, wat het doet in de ziekenhuizen. Dit is prettig om uitgelegd te krijgen.

Wij blijven open en behandelen dus alleen gezonde mensen, zie hier. Dit om te voorkomen dat ziekenhuizen het te zwaar krijgen en niet iedereen kunnen behandelen die hulp nodig hebben. Dat Nederland maar snel weer gezond en sterk mogen zijn.

Dit blog is niet geschreven om een discussie op gang te brengen maar om jullie kennis te laten maken met mijn gedachten kronkels en waar ik in dit soort situaties tegenaan loop. Reacties zijn welkom en informatie zeker ook maar discussies zal ik niet toelaten.

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn