Selecteer een pagina
YES!!! vanaf december 2019 ben ik een doTERRA Wellness advocate en kan je bij mij terecht als je interesse hebt/vragen hebt over essentiële oliën, de toepassing, het gebruik en de meerwaarde.

Waarom heb ik gekozen om met doTERRA te werken?

Een vriendin van mij vertelde mij over essentiële oliën en wat het voor haar doet, waar ze baat bij heeft en hoe ze het toepast. Ik ben van nature sceptisch en was daardoor ook niet gelijk om… Na een paar keer gesproken te hebben met haar, heb ik toch zelf eens wat geprobeerd.
Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen heb ik een Talus luxatie gehad, dit merk ik nog steeds bijna dagelijks afhankelijk van de belasting. Ik ben met de Deep blue rub gaan masseren, in de ochtend en de avond toen we een weekendje weg waren in een stad. Hier loop je vaak meer en in een wisselend tempo, wat altijd resulteert in een beperking en veel pijn de volgende dag. Het is al kouder en dan heb ik normaal veel meer pijn maar nu met het smeren, was de pijn veel minder erg en hield hij minder lang aan.

Nog steeds niet geheel overtuigd maar wel positief verrast heb ik ook een olie geprobeerd, de Lemon. Deze neem ik elke ochtend in een glas water voordat ik ga eten, ik vind hem heerlijk, verfrissend en voel me er goed bij. Mijn darmen zijn altijd wat gek en lui geweest en mijn spijsvertering heb ik nog nooit echt begrepen, maar sinds ik deze olie gebruik weet ik zeker dat ik elke dag een grote boodschap kan doen en heb ik een minder opgeblazen gevoel.

En dan heb je natuurlijk de massages nog, ik vind het heerlijk om mijn cliënten te verwennen met een lekker ruikende praktijk, fijne massage olie en hiermee wat extra’s te kunnen geven. doTERRA oliën geven voor mij hierin een extra dimensie, ruime keus aan geuren voor de olie maar ook om de ruimte sfeer te geven en hoe fijn als je daardoor helemaal in de ontspanning kan komen

Ecologische voet afdruk, deze is zo groot van de mens dat ik het heel belangrijk vind om ook wat terug te geven aan de natuur, door natuurlijke producten te gebruiken en bij gebruik terug te geven. DoTERRA doet dit ook heel nadrukkelijk en dat vind ik een grote plus.

Wat doe ik zoal met de oliën?

Difusser:
Ik heb een difusser in mijn praktijk staan, waarmee ik een geur verspreid in mijn praktijk om mijn cliënten te helpen zich op hun gemak te voelen, te ontspannen of op te laden

Massageolie:
In overleg met jou als cliënt kan er een essentiële olie worden toegevoegd aan de massageolie, die jou kan helpen bij het ontspannen/ont-stressen/pijnverlichting/stimuleren of waar je op dat moment behoefte aan hebt. Natuurlijk kan je ook gewoon een lekkere geur kiezen :-).

Plaatselijk aanbrengen:
Gerichte olie toepassen op klachten, denk aan ondersteuning van het immuunsysteem of in stressvolle periodes.

Workshops:
Ik vind lesgeven ontzettend leuk en wil dus graag workshops gaan geven, waarin ik jou kan kennis laten maken met de olie.

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn