Selecteer een pagina

11 mei gaan we weer open joehoe!

Wat ben ik blij verrast dat ik weer open mag vanaf maandag a.s. 11 mei 2020. Zelf had ik me echt voorbereid op sluiting voor nog een paar maanden, ik vond ze zo paniekerig en voorzichtig dat ik niet had verwacht dat we op zo’n korte termijn onze huid honger al mochten laten voeden.

Wel zijn er een aantal voorwaarden waaraan we moeten voldoen als masseur en is er een leidraad opgesteld door de NGS waar een evaluatie aan gekoppeld zit. Dit zal even wennen worden wellicht voor iedereen, aan de andere kant zijn we in veel gevallen al zo gewend aan het nieuwe normaal, dat ik verwacht dat we dit prima aan kunnen samen.

Op mijn website zal ik zsm alle informatie plaatsen mbt de regels, afspraken en waar rekening mee gehouden dient te worden, deze zullen te vinden zijn bij de algemene voorwaarden en klachtenregeling

Telefonische triage
Vooraf aan een afspraak komt nu standaard een telefoongesprek, dit houdt in dat ik een aantal vragen zal stellen over jouw gezondheid en de mensen die jij geregeld ziet. Uiteraard zal ik mijzelf deze vragen ook stellen en ben je vrij ze aan mij te stellen, om zo beiden een goed gevoel te hebben over de afspraak en dat deze plaats vind in een veilige omgeving.

Praktijk
Online zal je informatie vinden over de (hygiëne) maatregelen maar ook in de praktijk zelf zal ik jullie hierover informeren, denk aan handen wassen, schoonmaken van de ruimte en het houden van de afstand (1,5 meter) bij binnenkomst en anamnese.
Het gebruik van het toilet is helaas alleen bij hoge uitzondering mogelijk.

Afspraak maken
Kan nog steeds zoals altijd, dus bel/app of mail me met je wensen, vragen en met voorkeur dag/tijd en dan kom ik bij je terug op de lijn en plannen we direct wat in.

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn