Selecteer een pagina

30 mei 2020 zal Infinido de sportmassage verzorgen tijdens het fantastische evenement de Heuvelrug Wandeltocht.

Nieuws!!! Infinido gaat 30 mei 2020 de sportmassages verzorgen tijdens de Heuvelrug Wandeltocht.

Afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest om alle ideeën en mogelijkheden te bespreken over de aanwezigheid tijdens de Heuvelrug Wandeltocht dit jaar, 30 mei a.s. Nu kunnen we het bericht dan eindelijk uit sturen!!!

De Heuvelrug Wandeltocht is een prachtig eendaags wandelevenement dat geschikt is voor iedereen, jong en oud, ervaren en onervaren, met afstanden van 10-50km over de Utrechtse Heuvelrug. Ideaal bereikbaar met het OV en de auto. Start in het pittoreske Veenendaal en voordat je het weet zit je in de heuvelachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug, hoor je spechten, zie je misschien wel herten, schapen, muizen etc. Kortom je mind laadt compleet op, wat is er dan lekkerder om na al die inspanning even je lichaam ook te laten ontspannen?!
Een sportmassage naderhand helpt de afvalstoffen afvoeren, waardoor het herstel vaak sneller/beter is. Tevens kan er gekeken worden naar blessures die het lopen minder aangenaam maken, wij bieden graag advies en hulp bij je herstel.

Infinido, draagt zorg voor ontspanning van de spieren tijdens vele evenementen waaronder de Nijmeegse vierdaagse. Zijn erkent NGS sport(zorg)masseurs en leidt nieuwe NGS sportmasseurs op bij het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem. Je bent dus verzekerd van een goede onderbouwde behandeling, waarin jij als cliënt centraal staat.

Wat kan je verwachten van ons tijdens dit evenement?

Wij zullen ervoor zorgen dat het regulatie systeem van de spieren wordt geactiveerd, waarbij wij de afvalstoffen sneller laten afvoeren en de spieren weer tot rust brengen, indien er knopen/ophopingen zijn zullen we deze verhelpen. Dit draagt bij aan een goed en sneller herstel. Je voelt je na de massage minder moe en vermoeid en hebt minder spierpijn de dagen erna. Tevens werken wij met Flexpower massage emulsie op evenementen, dit omdat zij een goed product hebben dat het herstel ondersteund, doordat er onder andere magnesium in aanwezig is en de emulsie een warmte brengt wat de doorbloeding stimuleert.

Loop je ook mee tijdens deze mooie dag? De routes zullen je niet teleurstellen, meld je nu direct aan op Inschrijven

Aanmelden voor een massage kan bij de start/finish op 30 mei in het Rembrandt college

Vooraf al behoefte aan loop advies, lees dan ook eens mijn blog over wandelen

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn