Zoals elk jaar hoor ik ook nu weer heel veel mensen om mij heen die zich bezig houden met een goed voornemen voor 2019. Wat gaan jullie beter doen in het nieuwe jaar? Massage, Stoelmassage, Zwangerschapsmassage, Kinesiotape?

Voor 2019 wens ik iedereen een sportief, gezond, fysiek fit en mentaal sterk jaar. Waarin u zich prettig voelt en goed voor u zelf en uw omgeving bent, kan sporten als u dat wilt, uw zelf af en toe eens lekker laat verwennen, door bijvoorbeeld een massage en u al bij al gelukkig bent en u gehoord voelt.

Infinido, heeft als doel voor het nieuwe jaar, nog meer te masseren en lichamen/spieren in balans te krijgen. Het aanbod, Sportmassage, Blessurepreventie, Kinesiotape (medical taping), Zwangerschapsmassage, Ontspanningsmassage en Stoelmassage zal niet verder worden uitgebreid maar wij gaan opzoek naar nog meer verdieping en een nog completere beleving/ervaring. Hopelijk mogen wij in 2019 nog meer blije gezichten naar buiten zien gaan doordat klachten verminderen en jullie je beter in je lijf voelen. Wij hopen hiermee bij te kunnen dragen aan jullie goede voornemens!

Maak van 2019 een mooi, gezond en sportief jaar en hopelijk zien we elkaar dan weer!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn