Selecteer een pagina

Inmiddels zijn we 3 weken verder maar hoe gaat het nu met mijn pols?

Het herstellen van een blessure is al niet leuk, maar het niet exact weten wat er moet herstellen is toch wel iets wat ik heel moeilijk kan heb ik de afgelopen weken gemerkt.

3 weken geleden ben ik gevallen met snowboarden in het prachtige Winterberg, daar in het ziekenhuis zeiden ze dat ik een bot scheurtje in mijn Radius (arm bot die uitkomt bij de duim) had. Dit bericht vond ik interessant aangezien ik aan de Ulna zijde (arm bot bij de pink) ter hoogte van mijn hand last had.. Woensdags voor controle in Ede en toen was het weer ergens anders gescheurd etc.. Kortom uiteindelijk moest ik herstellen van iets waarvan ik niet wist/weet wat het precies is.

Na een week heb ik heel netjes (dit is dus niet slim jongens ;-)) mijn Brace een tijdje af gehad om hem te wassen, waarna ik hem vergeten was en geen zin had etc… Na een paar dagen heb ik omdat ik toch steeds iets meer pijn begon te voelen toch maar weer braaf omgedaan. Dit is vast voor vele van jullie herkenbaar, wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Maar hoe gaat het nu?
Het gaat goed, ik heb bij normale dingen geen last van mijn pols. Maar wel heb ik een afspraak gemaakt bij het Handencentrum midden Nederland!

Waarom maak ik een afspraak bij de Fysiotherapeut?
Dit heb ik gedaan omdat mijn handen mijn werk zijn, als ik die niet meer goed kan gebruiken en een beperking blijf houden kan ik dit grote gevolgen hebben voor het uitoefenen van mijn passie #massage.
Daarnaast zijn zij de expert op het gebied van Patalogie en in dit specifieke geval alles rondom de kleine minuscule botjes en bandjes en pezen in en rondom je hand.

Donderdag heb ik de afspraak en hopelijk ben ik dan snel weer de oude en kan ik jullie allemaal weer voorzien van een goede massage.

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn