Selecteer een pagina
Omdat wij van de natuur genieten en het belangrijk vinden dat de nieuwe generatie dat ook kan blijven doen werken kiezen wij voor natuurlijke producten en producten met een kleine voetafruk:

Ecologische handdoeken
Bij het aanschaffen van de handdoeken is er gekeken naar de ecologische belasting. Wij hebben in Neweco een goede leverancier gevonden die ook aan het milieu denkt. De handdoeken kunnen jaren mee en zijn eerlijk geproduceerd.

doTERRA essentiële oliën
Zie hiervoor ook mijn blog over de oliën, deze worden allemaal geproduceerd onder een milieuvriendelijke en boervriendelijke omstandigheden. Wil je hierover meer weten kijk dan gerust eens op de website van doTERRA healing hands. Alle oliën zijn puur natuur en bevatten geen chemische toevoegingen en of hebben een chemisch proces doorgemaakt.

Druivenpit olie/ Coco’s olie
Tijdens mijn massages maak ik voornamelijk gebruik van druivenpit olie, deze olie staat bekend om zijn zuiverheid en is voor 99% te gebruiken bij alle cliënten omdat er in mijn ervaring nog niemand allergisch op reageert. Mocht jij wel allergisch zijn voor een druivenpit olie dan zijn er wel alternatieve in huis.

Schoonmaakmiddelen,
Langsaamaan gaan wij over op alleen nog maar natuurvriendelijk, ecologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Denk aan wasmiddel, allesreiniger maar ook aan vaatdoekjes en afwasborstels. Minder plastic meer natuurlijk, dit is echter nog een proces wat in gang is en hopen we nog verder in te groeien. Heb je ideeën of tips dan hoor ik die graag 🙂

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit op je tijdlijn